Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bölcsőde

Nyolc férőhelyes mini bölcsődénk 2018-ban kapta meg működési engedélyt. Csoportszobánk világos és tágas,otthonosan felszerelt.A gyermekek az évszaknak megfelelő napirend szerint étkeznek,játszanak és alszanak.Önállósodásukat és gondozásukat segítő berendezési tárgyak és eszközök a gyermekek méretéhez és fejlettségéhez igazodnak.
A szabad játékot a gyermekek legfontosabb tevékenységeinek tekintjük.Bölcsiseink a lehető legtöbb időt töltik a szabadban,ehezz rendelkezésünkre áll egy nagy udvar amely részben füves,részben térkövezett.Udvarunk homokozóval,csúzdával és életkornak megfelelő játékokkal felszerelt.A térkövön a gyermekek kedvükre motorozhatnak és futóbiciklizhetnek.Nyáron a párakapu nyújt hűsítő élményt a kicsiknek.

Óvodánkról

A gyermekek ételeit az intézményünkben működő főzőkonyhán készítik el.Bölcsiseinknek napi 4-szeri étkezést biztosítunk.Heti étlapunkat a szülők a faliújságon,és honlapunkon is megtekinthetik.
Pihenőidőben alkalmazkodunk a gyermekek egyéni szükségleteihez pl: cumi,textilpelenka,alvóka
A kisgyermekek egésznapos biztonságáról és a nyugodt,derűs hangulat megteremtéséről egy kisgyermeknevelő,és egybölcsődei dajka néni gondoskodik.
Termeczkyné Bánházi Hajnalka
         bölcsőde vezető
Rólunk

Bemutatkozik a BÖLCSI csapata

Temeczkyné Bánházi Hajnalka

Temeczkyné Bánházi Hajnalka

Bölcsőde vezető
Kisgyermek gondozó-nevelő
Ágoston Szilvia

Ágoston Szilvia

Dajka
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Email:

szivarvanybony@gmail.com

Telefon

+36308671291

Cím:

9073 Bőny Ady Endre utca 3.